zaterdag 17 oktober 2009

De vijfentwintigste dag

12 oktober 2009

Aangezien het best lekker weer was, hebben we wat in de tuin gerommeld. Ajwa vindt dat prachtig en helpt ons bij het vegen, scheppen en de rommel opruimen. Heerlijk zo’n hulpje, maar alles duurt zo wel heel veel langer dan gepland hahaha.


Een kuiltje scheppen



De rommel opruimen

’s Middags kregen mijn honden weer wat rust, want Henk ging naar huis. Maar oh, wat mis ik die ondeugd dan.

De vierentwintigste dag

11 oktober 2009




Vandaag was weer de trainingsdag en we hadden gehoopt dat er iets meer gedaan zou worden dan de vorige keer. Helaas was ook deze les weer erg veel stilstaan.



Ajwa's klasje

Vandaag moest ze ook leren zitten, wat natuurlijk gepaard gaat met een koekje. Madam vond het na drie keer meer dan genoeg en liet gewoon haar beloning liggen. De honden op het andere trainingsveld vindt ze veel leuker dan haar leeftijdsgenootjes en alle beloningen bij elkaar. Toen ze ook eenmaal los was (i.v.m. het commando HIER) nam ze meteen haar kans waar en rende meteen naar het andere veld toe, ook al deed ik alle moeite om haar aandacht te krijgen.. Helaas voor haar zat er een net tussen hahaha.

Volgende week dus maar iets anders lekkers meenemen, misschien lukt het dan beter. 's Avonds heeft ze lekker op de bank liggen slapen, wat eigenlijk bij mij verboden is, maar ja, zo'n lief meisie kan je haast niet weerstaan.



Eigenlijk verboden