dinsdag 10 november 2009

De 5e-6e en 7e week

Schandalig! Ik heb het blog zwaar verwaarloosd! Vandaar nu een aantal weken in één keer.

Ajwa groeit als kool en blijft nog steeds een zeer ondernemend en actief meisje. Ze vindt nog steeds alles leuk en interessant.

Dennis is weer thuis gekomen en heeft inmiddels kennis gemaakt met haar baldadigheid. Maar ja, wie heeft er ook van die mooie sloffen aan! Natuurlijk had ook hij een welkoms cadeautje voor haar en viel hij spontaan voor haar charmes.


Cadeautje



Knuffelbeest/sloffen

Ook de vriendschap met de andere twee honden wordt steeds groter. Murdock laat alles toe wat ze doet en is na het weekend doodmoe. B.A. moppert, maar daar heeft ze totaal geen respect voor. Soms trekt ze hem aan zijn halsband uit zijn mand. En als ze éénmaal de kolder in haar kop heeft moeten we die dan ook beschermen. Ook liggen ze regelmatig lekker bij elkaar.


3 honden op één vierkante meter


Henk heeft tegenwoordig ook dubbel huishoudelijke hulp! Gelukkig is Annemiek ook gek op Ajwa, anders had Henk zelf de huishouding moeten gaan doen. Ajwa bemoeit zich met alles, zodat Annemiek lekker opschiet.



Henk's hulp

Tegenwoordig ligt Ajwa het liefst op de bank en heeft ontdekt dat je ook heerlijk over de leuning kan hangen. Hierop had Henk kostbare spullen geparkeerd zodat Ajwa er niet bij kon. Alles heeft dus weer een ander plaatsje gekregen.


Favoriete zitplaats

Op de training doet ze wel haar best, maar is absoluut het begeerlijkste hondje van de training. Zitten doet ze keurig, maar ze zit toch het liefst andersom, zodat ze de verrichtingen van de grote honden kan volgen. Lekkere brokjes laat ze liggen tijdens de training, dus we zijn maar overgegaan op kleine stukjes kaas.



Daar doen ze veel leukere dingen



Ook bij Harro mag ze op de bank

Met Tessa’s verjaardag is ze mee op visite geweest. Ze vindt kleine kinderen geweldig, maar we moeten echt gaan oefenen met laag blijven, want ze springt de kleintjes zo omver. Tessa mocht haar even uitlaten. (natuurlijk wel onder begeleiding van Henk). Alle kindertjes liepen met haar mee. Dubbel feest dus.



Met zijn allen op stap

Daarna heeft Henk haar maar even op schoot genomen, want zowel Ajwa als de kinderen waren baldadig. Chené nam meteen de kans waar om even lekker te knuffelen.



Lekker knuffelen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten