dinsdag 17 november 2009

De negende week

15 november 2009  

Wat zijn we trots op onze kleine, dappere meid! Want dapper is ze beslist. Ze is nergens bang voor en gaat alles en iedereen tegemoet. En wat er ook gebeurd, we horen haar nooit piepen.
Inmiddels is ze behoorlijk aan het wisselen, maar helaas hebben we geen enkele tand of kies gevonden. Ze kauwt graag op een stuk openhaardhout en laat gelukkig de meubels met rust (afkloppen!)

Vandaag was de laatste cursusdag van de puppy training. Inmiddels gaan “zit”en “af” prima. Alhoewel “af” nog wel erg moeilijk is wanneer er teveel prikkels van buitenaf zijn, maar goed het begin is er. Vandaag hadden ze ook de tunnel neergelegd. Eerst een klein stukje en daarna helemaal uitgerold. Hahaha wat een pret. Sommige baasjes moesten aan de andere kant er in kruipen om de hond te paaien. Ajwa niet, die was er al door voordat Henk zijn fototoestel klaar had. Wat had ze een lol en wij natuurlijk ook. Natuurlijk kwam dat om dat ze bij de fokker al regelmatig met een tunneltje had kennis gemaakt, maar dat deed niets af aan onze trots, want deze was relatief donker ten opzichte van wat ze gewend was.Veel te klein voor AjwaDit is pas leuk

Na afloop kreeg ze haar eerste diploma. Of Ajwa zelf trots was dat weet ik niet, maar wij in ieder geval wel!Zo, die is binnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten