maandag 5 oktober 2009

De achttiende dag

5 oktober 2009


Vandaag wilden we graag alvast wat opruimen, maar ja er liepen een aantal viervoeters in de weg. Ajwa laat die twee anderen niet met rust en blijft maar doorgaan. Om haar tegen zichzelf te beschermen (slapen denkt ze gewoon niet aan) en om ons en de andere honden wat rust te gunnen, zetten we haar af en toe in de bench. Dit accepteert ze en meestal gaat ze dan ook lekker slapen. Wat een voorbeeldig hondje!

De kippen op de camping vindt ze héél bijzonder. Eerst gaat ze op afstand zitten kijken (met een grote rimpel in haar voorhoofd) en dan heel zachtjes gaat ze steeds dichter bij. Vervolgens gaat er één pootje omhoog. Een echte staander dus!



Kippen bestuderen



Een echte staander!

Aangezien het ’s middags begon te miezeren zijn we i.p.v. naar het strand, lekker naar het bos gegaan. Ajwa pret, maar wij ook. Het is ook zo leuk om naar zo’n onbenullig lopende pup te kijken. Ze rent wat af, maar als we haar roepen komt ze “meestal” meteen naar ons toe.


Stok

 Vanavond na het eten lag het hele zooitje onder de tafel. Stapelen maar! Daarna kroop Ajwa weer bij Henk op schoot en is daar niet meer vanaf gekomen tot de laatste ronde.


Stapelen!


Lekker bij de baas!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten