maandag 5 oktober 2009

de zeventiende dag

4 oktober 2009

Vannacht heeft het stevig gewaaid en geregend, dus veel herrie op de tent. Dit maakte Ajwa helemaal niets uit en ze heeft gewoon lekker doorgeslapen. Door de hevige wind was één van de windschermen aan barrels. Ajwa heeft meteen geholpen met het afbreken van het scherm en had ook heel vlug in de gaten dat ze door het gat naar buiten kon.


Slopen!


Ze wordt met de dag brutaler naar Murdock, maar deze heeft ontzettend veel geduld met haar. Soms snappen we niet dat hij geen kramp in zijn kaken krijgt. Hij moet zijn bek soms zo wijd opendoen omdat die kleine haar hele kop soms in zijn bek steekt. B.A. wordt nu wat chagrijniger en moppert regelmatig. Hier heeft ze echter totaal geen respect voor.


’s Middags zijn we via de duinen naar het strand aan de waddenkant gegaan. Daar stond n.l. iets minder wind en we hadden geen zin om gezandstraald te worden. Elk konijnenhol steekt Ajwa haar kop in. Op het strand vond ze het prachtig. Er waren allerlei binnenwatertjes ontstaan. Hoewel Murdock en B.A. daar dwars door heen gingen, liep Ajwa er toch liever omheen. Toen wij echter aan de andere kant van een watertje stonden en er geen omloop mogelijkheid was, moest ze wel. Dat vond ze minder leuk en ze heeft ook een tijdje staan dralen.



Heel voorzichtig

’s Avonds hebben we geen kind aan haar, dan wil ze alleen maar lekker slapen. Het liefst op de bank of bij ons op schoot.


Op de bank

Geen opmerkingen:

Een reactie posten