woensdag 7 oktober 2009

De twintigste dag

7 oktober 2009


Vanmorgen had Ajwa ontdekt dat er een stuk ducktape van het windscherm los hing. Natuurlijk werd dat meteen losgetrokken waardoor er een gat ontstond. En ja, Ajwa zou Ajwa niet zijn, ze ging er meteen vandoor.


En weg is ze!

We besloten het windscherm niet meer te repareren omdat dat niet meer de moeite zou zijn. Nou dat hebben we geweten, want elk onbewaakt ogenblik was madammetje er vandoor. Bovendien had ze het vandaag voorzien op het dichte struikgewas bij de tent. Normaal gesproken komt ze al vrij aardig als je haar roept, maar nu denderde ze als een dolle door de struiken en had weinig aandacht voor ons geroep. Gelukkig kon dat geen kwaad, maar lastig was het wel.

Vanmiddag zijn we lekker met de honden naar het strand bij de vuurtoren geweest. Ajwa vond het heerlijk om samen met B.A. door het hoge helmgras te rennen. Door het water ging vandaag iets makkelijker dan van de week, alhoewel ze dat nog niet echt graag doet.



Door het helmgras

Vanavond is ze met ons mee uit eten geweest. De andere honden hadden we maar thuis gelaten, want we wilden graag rustig eten. Nadat ze even vanonder de tafel had rond gekeken ging ze lekker op haar kleedje slapen. Na het eten hebben we haar gewoon wakker moeten maken. Heerlijk, want zo was het eten voor ons ook een stuk aangenamer. Ook dit vond ze weer allemaal heel gewoon. Ze is eigenlijk nog nergens nerveus van geworden.



Even rondkijken en snuffelen en dan.........



gewoon slapen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten