zondag 20 september 2009

De tweede dag

19 setember 2009

Het is niet te geloven, maar onze kleine meid heeft heerlijk doorgeslapen zonder ook maar 1 keer te piepen. Toe ik om half acht wakker werd kwam ze ook overeind. We hebben haar toen meteen uit de bench gehaald, want het is echt niet nodig dat ze eerst gaat piepen. Op het grasveld en ja hoor..... grote meid!
Aangezien ze nog erg slaperig was hebben we haar nog even teruggezet en hebben we tot 9.30 uur uit kunnen slapen. Wat een luxe!

Het was lekker weer ,dus konden we meteen weer lekker de tuin in. B.A. had geen zin om weer de klos te zijn, maar daar het dametje had al heel vlug een ander object gevonden. Een grote doos moest er aan geloven! Oh, wat hebben we daar met plezier naar gekeken. Zoveel plezier, dat we bijna de tijd vergaten en de 1ste kraamvisite bijna mis waren gelopen.


Slopen


We wilden net weg rijden toen mijn dochter Kim en kleindochter Chené er aan kwamen. Ze moesten dus verplicht mee op de wandeling. Ajwa achter in de bak bij haar vriendjes en mijn kleindochter glunderend op de achterbank. Nog voor we weg konden rijden zat Ajwa dus ook op de achterbank. Zij had aan de zijkant een iets ruimere opening in het net gevonden en was gewoon over de achterleuning geklommen. Chené had haar handen er aan vol, want toen ze op de achterbank zat wilde ze weer terug naar de andere honden. (Hier moeten we dus vlug iets op verzinnen!)

Bij de beek was ze niet echt blij met haar riempje. Die andere twee liepen n.l. los en Ajwa wilde daar dolgraag achteraan. Bovendien was die beek ook wel interessant, maar aangezien daar best wat stroming is en de kant vrij stijl, durven wij dat nog niet aan.

Eenmaal thuis kreeg ze een kraampakket. We hadden het gewoon op de grond gezet en ze mocht het zelf uitpakken. Wat een lol! De verpakking vond ze misschien wel het mooiste (cellofaan met strikjes erom, wat wil je nog meer). Ook de tuin moest het behoorlijk ontgelden en het is maar goed dat het najaar is en de struiken toch nog gesnoeid moeten worden. Alhoewel ze behoorlijk haar best doet, voor tuinman is ze afgekeurd!



Gisteren zag het er netjes uit


Toen Nienke 's middags kwam (de dochter van Henk) was ze zo moe, dat ze niet eens merkte dat er iemand binnen kwam. Zachtjes aaien vond ze zelfs niet lekker en madam draaide gewoon haar kont toe! (hoezo al een eigen willetje!)


Ook bij Kim en Chené draai ik gewoon mijn kont toe!

Nienke baalde stevig, maar dat was voor niets, want na een wandelingetje kwam ze als herboren terug en had weer energie voor tien en wist van gekkigheid niet meer wat ze moest doen. Haren, trui, broek, schoenen, alles moest het ontgelden. Toen Nienke met de bezem aan de gang ging hadden we het er net over dat we d'r nog niet hadden horen blaffen. Vrijwel onmiddellijk ging Ajwa in de aanval naar de bezem en liet horen dat er niets met haar stembanden was door 3 keer luid te blaffen. (LOL)


Net op tijd weg

's Avonds hadden we geen kind meer aan d'r. Pas toen we zelf moe waren en we haar nog even in de tuin zetten voor een plasje werd ze weer klaar wakker! Dus nog maar even dollen, in de hoop dat ze moe genoeg was om de nacht rustig in te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten