vrijdag 25 september 2009

De zesde dag

23 september 2009

De foto’s van gisteren zijn geplaatst!

Het slapen van Ajwa gaat prima. Hoewel Henk had gezegd dat hij de bench naar beneden zou zetten, heeft hij hem toch nog even boven laten staan. Is natuurlijk ook wel heel gezellig!

Vandaag wacht er weer een verjaardagsfeestje op haar. Deze keer is Kim jarig en omdat die een Deense dog (Scooby) heeft en een kruising Amerikaanse buldog en een Perro de Presa Canarya (Luca) heeft, zijn we erg benieuwd hoe deze kennismaking gaat verlopen. Bovendien werden er heelveel  kleine kinderen verwacht.



Wat groot!



Hoezo onderdanig!


Bij binnenkomst schrok Ajwa heel even van de grootte van Scooby en van het enthousiaste geblaf. Het duurde echter niet erg lang of ze probeerde ze allebei uit te dagen. Scooby (zo groot als ie is) vond het dood eng en durfde zijn poten amper te verzetten, maar Luca vond het prachtig. Ze begon er gewoon van te kwijlen en daagde Ajwa regelmatig uit oom te komen spelen. Prima ging dat dus, zo goed zelfs dat ze op een zeker moment met zijn drieën op de mat lagente slapen. Schattig!



Van groot naar klein

Tegen het eind van de middag kwamen de kindertjes. Ook dit vond Ajwa geweldig, vooral als ze op de kop aan de ringen hingen. Ze probeerde dan in de haren te happen en als ze heen en weer zwaaiden sprong ze er achteraan. Wel hebben we moeten ingrijpen, want ze werd iets te dol en ging in broekspijpen hangen.



Met Tessa en Chené

Al met al heeft ze vandaag weer heel wat indrukken opgedaan.

Foto’s volgen nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten