woensdag 23 september 2009

De vijfde dag

22 september 2009

Vandaag was ik er helaas niet bij, dus kan ik minder vertellen over Ajwa’s avonturen.

Gisterenavond was Ajwa het er helemaal niet mee eens dat ze moest gaan slapen. Ze stond weer naast het bed, maar heeft nu drie kwartier lang geprobeerd om uit de bench te komen. Henk heeft haar wederom genegeerd, maar vond dat wel heel moeilijk.

Omdat Henk vandaag even weg moest is de bench naar de keuken verhuisd. Henk heeft gewacht tot ze lekker lag te slapen en is toen een klein uurtje op pad gegaan. Geen enkel probleem, want toen hij thuis kwam lag ze nog steeds lekker te slapen. De bench blijft nu beneden, zodat ze er ook overdag af en toe even in kan.

Ajwa heeft vandaag ontdekt dat de gordijnen dicht kunnen. Henk begreep in eerste instantie al niet waarom zijn gordijn zo gek zat, maar nadat hij het weer open had geschoven werd hem dat meteen weer duidelijk gemaakt. Ajwa pakte gewoon de punt en zette het op een rennen.

De tuin is nog steeds heel erg in trek. Soms begint ze op een heel andere manier te rennen om vervolgens achter in de tuin te poepen. Steeds op de zelfde plek. Iets anders is het als ze moet plassen!!! Dan rent madam naar binnen om in de keuken of in de kamer haar blaas te legen. Lastig, want ze rent ook wel eens naar binnen als ze aan het spelen is. De doos in de tuin is niet zo interessant meer, ze leeft zich nu uit op een oud stuk vloerbedekking en neemt al haar speeltjes mee daar naar toe. Wat zal het tegen gaan vallen als het weer wat slechter wordt en de tuindeuren dicht gaan!


Feest

Vandaag was Harro (de zoon van Henk) jarig, dus vanavond mocht ze voor het eerst mee op verjaardagsvisite. Mand mee, speeltjes mee. Harro was een weekje weg geweest dus die vond het heerlijk dat ze meekwam. Natuurlijk eerst lekker dollen, maar daarna heeft ze een hele tijd bij Harro op schoot liggen slapen. Ook hij is helemaal “in love” op ons moppie.



Even lachen naar het vogeltje



Oh wat lief!

We hebben Ajwa vandaag ingeschreven voor de puppy cursus en starten a.s. zondag al. Leuk, leuk, leuk, maar wel erg vroeg voor de zondagmorgen .

De foto’s van vandaag volgen nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten