maandag 28 september 2009

De elfde dag

28 september 2009

Vanmorgen waren we te laat bij de bench en moesten we dus wassen. Dat vonden we niet zo heel erg, maar we vonden het wel heel zielig voor Alwa. Het is zo leuk te zien hoe ze de andere twee honden begroet als ze wakker wordt. Vooral op Murdock had ze het vandaag voorzien. Ze ging zelfs bij hem in de mand liggen. Murdock wist niet echt wat hij er mee aan moest, maar bleef toch nog vrij lang liggen.


Help!!!

Daarna zijn we vlug naar de beek gegaan, want er zou kraamvisite komen. Ajwa heeft echt niet in de gaten dat de wal vrij stijl is. Het was maar goed dat ze de riem om had, want anders had ze er al in gelegen. Ze heeft al goed in de gaten dat er snoepjes uit een jaszak kunnen komen! Hahaha een echt Dalmaatje dus!


Lekker snoepen

Dick en Gerda waren helemaal verrukt van haar. Ze was goed uitgeslapen en liet ze zien hoe actief een pup kan zijn.

's Avond bij Harro was madammetje van plan naar boven te gaan. Ze zat al halverwege de trap! Daar moeten we dus iets voor gaan zetten, want dat mag ze absoluut niet! Nog even lekker in de tuin gebanjeerd en vervolgens weer, vol van alle indrukken, lekker op de slaapzak een dutje gedaan.


op de slaapzak

Normaal gesproken moet Ajwa tijdens de autorit in de achterbak. Dit lukt wel als ze samen met die andere twee is, maar als ze alleen zit probeerd ze zich tussen het net door te wringen, dus gaat één van ons op de achterbank zitten om haar terug te sturen. Als Henk alleen is gaat dit echter niet en zit ze op de voorbank naast Henk (aan de riem natuurlijk!) Daar gaat ze meestal meteen slapen.


Op de voorbank

Geen opmerkingen:

Een reactie posten