woensdag 30 september 2009

De twaalfde dag

29 september 2009


Toen ik van morgen bij Henk kwam was Ajwa druk met een grote blauwe plastic kom aan het stoeien. Ze was zo druk bezig dat ze niet eens in de gaten had dat ik binnen was gekomen. Toen ik haar riep kwam ze vol enthousiasme naar me toe. Na even geknuffeld te hebben ging ze naar binnen om te kijken waar de honden waren. Zo klein en toch al zo slim. Ze had echter pech, de honden waren nog in Ede. Ik had ze speciaal thuis gelaten omdat we haar gingen voorstellen aan Rini en Jan. En ik niet wilde dat ze alleen maar aandacht voor haar vriendjes zou hebben.

Bij Rini en Jan werd ze voor het eerst geconfronteerd met haar eigen spiegelbeeld. Ze vond het maar gek.! Natuurlijk werd ze weer verwend met cadeautjes.


Fijn, nieuw speelgoed!

We staan elke keer weer verbaasd hoe relaxed ze is in een voor haar nieuwe omgeving. We hebben haar ook zo goed gesocialiseerd gekregen. Dat is echt mede te danken door de goede zorg van de fokkers, die de pups al met een heleboel hebben laten kennismaken. Rini en Jan waren natuurlijk ook weer helemaal vertederd. Ze heeft zich echt van alle kanten laten zien. Eerst lekker met van alles lopen dollen en toen natuurlijk van het ene op het andere moment weer plat!



Nu lekker rustig

Geen opmerkingen:

Een reactie posten