zaterdag 3 oktober 2009

De zestiende dag

3 oktober 2009


Ajwa heeft de hele nacht keurig doorgeslapen tot 7.45 uur. Ze vond het helemaal geen probleem om in de voortent te slapen. Toen ze wakker werd begroette ze als eerste Murdock en B.A. die allebei nog zeer slaperig waren. Even een plasje gedaan en gegeten en toen werd ze al weer slaperig. Aangezien Henk nog lekker in bed lag en ik ook nog wel een uurtje kon slapen heb ik haar opgepakt en lekker tussen ons ingelegd. Pas om 9.45 uur werden we wakker.


Wat een rust!

Ze was echt uitgeslapen nu, want ze liet niets of niemand meer met rust en wilde alleen nog maar spelen. Het groene windbrekers gaas wat we om de caravan hebben staan en ook de scheerlijnen en haringen vindt ze wel heel erg leuk, dus het woordje “NEE” was regelmatig te horen. Madam had zelfs in de gaten dat, als ze op een speciale manier tegen het gaas aansprong, zij er ook overheen kon! Vermoeiend, maar wel erg leuk.

’s Middags hebben we haar kennis laten maken met het strand. Windkracht 8, dus zij werd er bijna vanaf geblazen. Toen ze aan de waterkant stond kwam er net een golf aan, zodat ze met haar pootjes in het water kwam en Henk zijn broek en sokken doorweekt waren.


Naar het strand



Natte pootjes

Ook hier bleef ze weer zeer relaxed onder. We zijn niet te lang op het strand gebleven, want het was wel wat koud en vermoeiend voor haar. Eenmaal in de caravan terug kroop ze bij Murdock in de mand (lekker warm).


Lekker warm!



Tot onze grote verbazing geeft ze hier aan wanneer ze moet plassen. Ze gaat dan bij de rits staan en slaat er met haar pootje tegen aan! We hebben nog geen plasje hoeven op te ruimen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten